Skip to main content

Producem încă din anul 2003 și distribuim de la fabrica noastră din România pungi termocontractibile pentru ambalarea preparatelor din carne, a cărnii proaspete sau a peștelui dar și a brânzeturilor maturate sau nematurate.

Pentru ambalarea produselor din carne oferim o gamă de 3 grosimi adaptată cerințelor impuse de varietatea produselor ambalate, toate acestea fiind produse din material multistrat cu barieră înaltă de EVOH.

Tehnologia de sudură a pungilor noastre termocontractibile este în proporție de peste 90% de tipul side seal, respectiv lipitura laterală fără surplus de material, ceea ce conferă produselor ambalate o prezentare impecabilă prin absența acelor zone cu mult material plastic vizibil.

Contractia transversal / longitudinala de aproape 50% ajută deasemenea foarte mult la imaginea foarte bună a produselor la raft, la aceasta concurând și luciul și transparența deosebită a pungilor.

Pe lângă pungile termocontractibile clasice drepte sau semirotunde producem și pungile speciale V shape, folosite la ambalarea produselor cu forme specifice ( ex. pulpe pui sau miel, brânzeturi tari maturate ).

Deasemenea, pentru acei producători care doresc creșterea productivității și reducerea manoperelor de ambalare am dezvoltat și producția de pungi taped, punând în acest sens la dispoziție acestor clienți și aparate tip bag-loader.

Toate aceste tipuri de pungi pot fi personalizate prin imprimare flexografică CTP-HD

COMPOZIȚIE APLICAȚII
PET/PA/EVOH/PE
  • Carne
PET/PA/PE
  • Brânzeturi
Carne crudă și produse din carne - 45u

Carne crudă și produse din carne - 45u

Prin bariera inalta la oxigen si permeabilitatea scazuta la vaporii de apa, aceste pungi multistrat ajuta la obtinerea unor termene lungi de valabilitate fara pierderi in greutate ale produselor.

Pe langa gradul mare de contractie, stralucirea si transparenta materialului creeaza o imagine deosebita produselor din carne.

Sunt recomandate pentru ambalarea preparatelor din carne fara os, a carnii proaspete sau a branzeturilor maturate.

Se folosesc deasemenea cu succes la maturarea si depozitarea pe termen lung a carnii proaspete de vita, cu rezultate excelente in fragezirea carnii si obtinerea de valabilitati mergand pana la 75 de zile.

Maturare brânzeturi - 45u

Maturare brânzeturi - 45u

Datorită unei bariere selective la transferul de gaze și a permeabilitatii diferentiate mergand pana la raport de 5 : 1 intre CO2 si O2, această pungă este intens folosita la maturarea brânzei telemea si a cascavalului proaspat.

Are avantajul ca asigura in acelasi timp și o durată de valabilitate de pana la 12 luni pentru branzeturile astfel maturate, fără a pierde din greutatea lor si prevenind astfel uscarea acestora.

Gradul de contracție de pana la 50% precum și transparența și claritatea excelentă a acestor pungi asigură o prezentare superioara a produselor ambalate.

Pot fi deasemenea imprimate cu design-ul si elementele de identificare ale producatorului, facand astfel posibila renuntarea la eticheta autocolanta folosita in mod clasic.

 

Carne crudă și produse din carne - 75u

Carne crudă și produse din carne - 75u

Aceste pungi multistrat au fost create special pentru ambalarea produselor cu suprafete dure. Au un grad mare de rezistenta la intepare, contractie ridicata si bariera inalta la transferul de gaze si vapori.

Luciul si transparenta sunt un argument in plus pentru imaginea produselor dumneavoastra.

Sunt recomandate pentru ambalarea preparatelor din carne cu os rotund, cele cu decor de condimente, a carnii proaspete cu os sau a branzeturilor tari maturate.

Se folosesc deasemenea cu succes la maturarea si depozitarea pe termen lung a carnii proaspete de vita cu os, cu rezultate excelente in fragezirea carnii si cu obtinerea de valabilitati mergand pana la 75 de zile.

Produse cu os - 95u

Produse cu os - 95u

Aceste pungi multistrat au fost create special pentru ambalarea produselor cu zone foarte ascutite. Au un grad extrem de mare de rezistenta la intepare, contractie ridicata si bariera inalta la transferul de gaze si vapori.

Sunt recomandate pentru ambalarea preparatelor din carne cu os taietor sau spart, cele cu decor de condimente, a pieselor mari de carne proaspata cu os proeminent.

Se folosesc deasemenea cu succes la maturarea si depozitarea pe termen lung a carnii proaspete de vita cu os, cu rezultate excelente in fragezirea carnii si cu obtinerea de valabilitati mergand pana la 75 de zile.