Skip to main content

FILME SUPERIOARE

Producem si comercializam toata gama de filme superioare destinate ambalarii pe masini de termoformare.
Cu grosimi cuprinse intre 50my si 100my si cu structuri multistrat diverse, acoperim toate aplicatiile posibile functie de cerintele si necesitatile de ambalare ale clientilor nostri.
Deasemenea, putem personaliza aceste filme prin imprimare in rotogravura sau flexografie CTP-HD, construind structura de film astfel incat acesta sa devina compatibil cu orice tip de imprimare solicitat de clientii nostri. Asiguram deasemenea suport in elaborarea si procesarea design-ului dorit.
COMPOZIȚIE DESTINAȚIE OPȚIUNI APLICAȚII
PET/PE
 • Produse proaspete
 • Produse refrigerate
 • Produse congelate

La cerere aceste filme se pot livra cu optiunile de EASY-PEEL sau AF

Optional, unele filme se pot livra cu proprietatea Reclosable pe PET sau PE

 

 • Carne crudă
 • Produse din carne
 • Brânzeturi
 • Pește
PET/EVOH/PE
OPP/ EVOH/PE
OPP/MET/PE
PA-PE-PA-PE

FILME INFERIOARE

Filmele inferioare pe care le comercializeaza compania noastra se impart in doua categorii mari, respectiv filme flexibile si filme rigide.

Filmele flexibile propuse de noi pentru majoritatea aplicatiilor sunt filme multistrat produse cu tehnologie cast sau buble de ultima generatie, fapt care permite diminuarea grosimii acestora si deci implicit a cantitatii de plastic pe care clientii nostri o introduc astfel in piata.

Aceste noi filme asigura aceeasi rezistenta mecanica si bariera la transmisia de gaze ca si cel anterioare mai groase, avand in plus tot datorita acestor tehnologii noi de extrudare avantajul transparentei si a claritatii net superioare.

Pentru aplicatiile ce necesita filme inferioare rigide, pe langa cele clasice tip APET / PE PEEL oferim si varinata monoAPET, solutie din ce in ce mai cautata prin prisma tendintelor actuale in domeniul materialelor 100% reciclabile.

COMPOZIȚIE DESTINAȚIE OPȚIUNI APLICAȚII
PA-PE-PA-PE
 • produse proaspete
 • produse refrigerate
 • produse congelate
 

La cerere aceste filme se livreaza cu proprietati PEEL

Gama standard de culori este transparent, alb sau negru

 • Carne crudă
 • Produse din carne
 • Brânzeturi
 • Pește
PA-EVOH-PA-PE
APET
APET/PE
APET/EVOH/PE

Ambalarea produselor alimentare in vid pe masinile de termoforming necesita utilizarea unor filme cu proprietati generale de bariera la gaze si vapori de apa, dar mai ales cu masinabilitate si formabilitate sporite.

De aceea, filmele noastre sunt special create ca sa asigure protectia produselor ambalate in acest mod pe perioade lungi de timp, adaugand in plus si o buna prezentare a acestora atat prin transparenta lor cat si prin efectul special de secondary seal, acestea impiedicand migratia lichidelor in interiorul pachetului.


Ambalarea in MAP este folosita in industria alimentara la o scara din ce in ce mai larga prin prisma diversificarii gamei de produse cerute de consumatori dar si urmare a cresterii segmentului de produse din gama ready meal.

Deasemenea, datorita necesitatii imbunatatirii termenelor de valabilitate ale produselor proaspete procesate prin cresterea procentului de distributie prin marii retailari, acest mod de ambalare a castigat mult in ultimul timp largindu-se la aproape toate produsele ce necesita ambalarea vrac pentru transport si depozitare.

Folosirea atmosferei modificate permite produselor alimentare neprocesate sau procesate minim să mențină atractivitatea vizuală, texturală și nutrițională, folosindu-se cu precadere la ambalarea carnii proaspete de porc, vita, pui si chiar peste sau a semipreparatelor din aceste sortimente de carne.

Mai gasim acest tip de ambalare la anumite branzeturi speciale, salamuri crud-uscate, toate produsele feliate, etc.