Skip to main content

Despre noi

Produse premium

Valorile in jurul carora se construieste activitatea Marsal Production Group sunt respectul pentru clienti, materializat in calitatea produselor furnizate si respectul pentru mediul inconjurator, concretizat in angajamentul ca pana in anul 2030, jumatate din produsele introduse in piata sa fie 100% reciclabile.

intertekTotul a inceput in anul 1996, cand Marsal a demarat promovarea si vanzarea materialelor termocontractibile, de ambalare sub vid, destinate industriei carnii si a branzeturilor, reusind sa satisfaca o mare parte cerintele pietii prin calitatea produselor promovate si prin modul pro-activ de abordare a necesitatilor individuale, variate si imediate ale clientilor sai. Un factor determinant pentru aceasta evolutie l-a constituit dezvoltarea propriei infrastructuri de productie, prin infiintarea fabricii de ambalaje de la Filipestii de Padure, in anul 2002. Fabrica produce pungi termocontractibile, pungi din polipropilena biorientata microperforata si pungi de vid tip PA/PE intr-o gama variata si intr-un timp redus, asigurand o aprovizionare constanta si sigura a clientilor nostri.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor pietei si pentru a facilita si eficientiza distributia regionala a produselor noastre au fost infiintate puncte de lucru la Bucuresti, Cluj-Napoca,Botosani si Piatra Neamț.

Incepand cu anul 2007 pentru a raspunde modificarilor de pe piata ambalajelor de profil si pentru a intregi gama de materiale si solutii de ambalare oferita producatorilor cu care colaboram, am inceput importul, prelucrarea si distributia de filme multistrat pentru diverse aplicatii, cat si a filmului flexibil si rigid pentru termoformare.

Strategia de viitor este orientata in directia imbunatatirii continue a standardelor de calitate si eficienta care ne caracterizeaza in raport cu necesitatile prezente si viitoare ale clientii nostri, prin imbogatirea ofertei cu produse de ultima generatie precum si prin asigurarea de servicii de consultanta pentru sisteme de ambalare, toate la standardele europene garantate de acreditarile noastre ISO 22000/2005 (HACCP) 2008 si FSSC - 22000.

 

 

 

 

 

produse de ultimă generație